Image

Hoe verloopt een behandeling?

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en een logopedisch onderzoek. Voor een uitgebreid onderzoek kunnen meerdere afspraken noodzakelijk zijn. Na het onderzoek wordt de conclusie met u besproken en wordt beslist of er een behandeling volgt. Iedere behandeling duurt ongeveer een half uur. Afhankelijk van de aard van de klacht zal er één keer of twee keer per week worden behandeld. Een andere frequentie is ook mogelijk. Tijdens de behandeling wordt er in spelvorm geoefend en het is de bedoeling deze oefeningen thuis te herhalen. Het verloop van de behandeling wordt regelmatig met u besproken en geëvalueerd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en de ernst van het probleem.

Onze praktijk

Logopediepraktijk Etten-Leur is al 35 jaar een allround logopediepraktijk. U kunt bij ons terecht voor zowel algemene als gespecialiseerde logopedische behandelingen. 

Al onze medewerkers zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Adres

Locatie Kerkwerve
Kerkwerve 46
4873 CJ Etten leur

Locatie het Anbarg
Bernhardlaan 234
4872 BP Etten Leur 

Meta de Kruijf: 06-39556477
Emmy Konst : 06-51687831

e-mail via het contactformulier